Tehnici Web

Chestionar

Nu este obligatoriu sa raspundeti la aceste intrebari, insa in functie de raspunsurile voastre, va voi da ca teme de laborator si pentru acasa exercitii personalizate.

 1. Username
 2. Parola
 3. Rescrie parola
 4. Nume
 5. Prenume
 6. Data nasterii:
 7. Semigrupa (introduceti cu tot cu numarul grupei. Exemplu:2431,2432,2441,2442).
 8. E-mail
 9. Nr. mobil - aceasta informatie e optionala, dar as vrea ca din fiecare grupa macar un copil sa dea numarul de telefon (preferabil cineva care vine la fiecare laborator) pentru a putea anunta daca intervine ceva (de exemplu, intarzii, sau nu pot ajunge - e foarte putin probabil sa se intample, dar, habar n-am , daca da un camion peste mine si totusi mai sunt in viata, sa va anunt sa nu stati degeaba sa asteptati pentru laborator :-p )
 10. Ce domenii din informatica va plac (de exemplu: algoritmi, inteligenta artificiala, hardware, baze de date, tehnologii web, imagini in format digital, prelucrarea sunetelor etc.)?
 11. Ce alte domenii va plac? (de exemplu: arta, medicina, detectivi, preistorie, extarterestrii si fenomene neexplicabile, retete de bucatarie etc.)
 12. De ce ati ales aceasta facultate, sau mai bine zis ce v-a indemnat sa studiati informatica? (de exemplu: asta ati visat din totdeauna, v-au obligat parintii, vi se pare o munca de viitor, considerati ca e domeniul cel mai potrivit in care va puteti desfasura creativitatea etc.)
 13. Care este jobul pe care il visati? (de exemplu: programator, profesor, cercetator, hacker al armatei americane, reparator de calculatoare, designer web, creator de desene animate, efecte speciale etc.)
 14. Ce activitate credeti/sperati ca veti avea peste 5 ani?
 15. Ce credeti ca veti invata la tehnici web? Vi se pare utila aceasta materie pentru viitorul vostru? Cat timp pe saptamana doriti sa alocati pentru teme si cercetare pentru aceasta materie?
 16. Ati facut vreodata o aplicatie in domeniul Tehnici Web? Daca da, despre ce era vorba? Ce tehnici ati folosit? V-a placut sa lucrati la acel/acele proiecte? Ce nivel considerati ca aveti (din punct de vedere al pregatirii in domeniul Tehnici Web): incepator/mediu/bun/avansat?
 17. Exista un ceva (tema/domeniu/teorie/orice) din domeniul Tehnici Web care va pasioneaza foarte mult si despre care v-ati dorit dintotdeauna sa studiati (eventual sa faceti un site despre asta)? Puteti da mai multe exemple.
 18. Ce ati dori sa mai comunicati?
 19. Informatii private (raspunsurile nu vor fi vazute de catre colegii vostri cand va acceseaza profilul)
 20. Sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site