Tehnici Web

Nu esti logat.

Formular pentru descrierea temei aplicatiei in JavaScript din cadrul proiectului

Atentie! imi rezerv dreptul de a completa/modifica cerinte neclare sau cerinte care sunt comune mai multor studenti pana la data stabilita in anunt (conform regulamentului cerinta este oricum facuta partial de catre student si partial data de mine). De asemenea cerintele pot fi modificate in cazul in care aplicatia rezultata seamana cu o aplicatie de pe internet sau cu temele de proiect din anii anteriori. Nu voi schimba ideea principala a proiectului ci doar punctual modul de realizare.

Important! Enuntul proiectului se considera final abia dupa ce nu mai apare mesajul de alerta legat de confirmare, pe pagina cu temele de proiect.

Acest proiect nu este de sine statator ci este o continuare a proiectului de html si css. Deci functionalitatile implementate trebuie sa fie in concordanta cu tema primului proiect.

Descrierea principala (primul camp) trebuie sa fie cat mai clara si sa specifice functionalitatile.

Descrierea functionalitatilor care vor cuprinde obiectivele eliminatorii poate fi "telegrafica" - scrisa pe scurt. In cazul in care o functionalitate acopera mai multe obiective puteti da pur si simplu copy-paste cu textul ei (de exemplu crearea unui mesaj de alerta intra si in categoria de creare a elementelor dar si de modificare a continutului lor). Pentru obiectivele eliminatorii nu e nevoie sa specificati toate locurile in care acestea vor fi implementate ci minim un loc. In acest fel ne asiguram ca nu e omis niciun obiectiv eliminatoriu.

In cazuri speciale cerintele pot fi modificate mai tarziu pe parcursul realizarii proiectului insa numai prin cerere trimisa pe mail (cu modificarea) si primirea unui raspuns-confirmare.

Cerintele scrise aici sunt minimale. In afara de acestea studentul va putea si sa implementeze mai mult decat scrie in aceste cerinte pe baza obiectivelor minimale (de exemplu, desi descrie un singur eveniment de mouse si functionalitatea asociata, poate pune oricate alte evenimente de mouse) dar va putea (si este indicat) sa aleaga dintre cerintele recomandate pentru a-si completa punctajul (urmarind baremul) si pentru a exersa in vederea examenului.

Nu sunteti logat.

!Salvati, va rog, dupa fiecare modificare: