Tehnici Web

Bine ati venit in noul an scolar. Mult succes!

La multi ani celor nascuti in luna septembrie:
- Azi: Mihai Bîrsan (28.09)
Mihai Bîrsan (28.09)
Claudia-Alexandra Ursu (01.09), Radu Filipescu (01.09), Diana-Maria Ifrosă (02.09), Teodora-Samira Manole (06.09), Irina Petcu (07.09), Sorin Marian Sina (07.09), Ionut-Andrei Costea (13.09), Robert Cristian Lita (13.09), Ioana Sora (13.09), Razvan-Gabriel Visinica (21.09), Daniel Abuni (21.09), Ana-Maria Dima (23.09), Andreea Florina Ciurescu (25.09), Andrei-Stelian Calciu (30.09)


Daca aveti intrebari:
e-mail:irina.ciocan@gmail.com
telefon:0722613333
id skype:irina.ciocan7


Update-uri:


Introduceti aici sugestiile, nemultumirile sau orice alte comentarii ori observatii pe care le aveti.

Orice text transmis astfel este anonim. (se salveaza in tabel doar textul si ora la care a fost transmis).

Va rog mult, cand scrieti, sa incercati sa detaliati problema. Mesaje de genul "exercitiul cutare nu imi place" sau "azi mi s-a parut un laborator interesant" nu ajuta foarte mult. As prefera sa spuneti si motivele pentru care va place sau nu va place vreun anume lucru, daca tot ati decis sa imi scrieti aici. De exemplu: "exercitiul cutare nu imi place fiindca e prea muncitoresc, adica repeta unele taskuri cu foarte mici variatii asa cum se poate vedea in subpunctele a,b,f." (daca erau scrise cu exactitate si taskurile cu pricina inca era si mai bine). Fiindca un exercitiu poate sa nu va placa din o mie de motive, inclusiv pentru ca enuntul este cu pisici si catelusi si voua nu va plac pisicile si catelusii. Un feedback detaliat ma va ajuta sa pot schimba intr-adevar ceva in cadrul laboratorului.
Sub acest formular or sa apara uneori raspunsuri la unele dintre feedbackuri, daca e cazul, de exemplu "nu pot sa renunt la toate temele din laborator fiindca nu am apoi pe ce sa va dau nota" sau "da, am adaugat si un exemplu cu subiectul cutare, vedeti update-urile"