Inteligenta Artificiala

Nu esti logat.

Regulament pentru laboratorul de Inteligenta Artificiala

Reguli generale si mod de punctare

  1. Nota se va lua pe activitatea din clasa + teme.
  2. Punctele asociate acestei parti de materie sunt de 1.5 (din nota finala). Aceste puncte se vor lua prin raspunsuri, rezolvarea de exercitii in clasa (daca lucrati in clasa suficient din exercitiu, primiti un plus, ca pentru un raspuns) si 3 teme (care trebuiesc obligatoriu prezentate la laborator). Exercitiile date in clasa (in afara de cele 3 teme) se puncteaza doar pentru cei prezenti (care au dreptul sa continue si acasa insa trebuie sa prezinte codul ora urmatoare).
  3. Cele 3 teme vor avea cate un punctaj alocat de 0.4, cu eventuale taskuri optionale ce pot aduce un bonus de punctaj.
  4. Temele obligatoriu se uploadeaza si pe site si trebuie sa respecte intocmai formatul de trimitere a temelor, cat si formatul de input si output cerut in enuntul exercitiului (testarea unora din teme se va face in mod automat)
  5. Petru teme va exista un deadline decis de comun acord cu studentii.
  6. Temele copiate aduc cu sine anularea punctajului atat pentru cel care a dat tema cat si pentru cel care a copiat. De asemenea, profesorul titular de curs va primi numele studentilor vinovati.

Edit: clarificare, deadline-ul afisat la fiecare laborator e pentru uploadarea fisierelor. Dupa aceasta data nu se mai pot uploada. Dupa ce trece deadline-ul voi incepe sa le corectez/punctez.