Inteligenta Artificiala

ChestionarNu este obligatoriu sa raspundeti la aceste intrebari, insa in functie de raspunsurile voastre, va voi da ca teme de laborator si pentru acasa exercitii personalizate.


 1. Username

 2. Parola

 3. Rescrie parola

 4. Nume

 5. Prenume

 6. Data nasterii:
  Zi Luna An

 7. Semigrupa (introduceti cu tot cu numarul grupei. Exemplu:2431,2432,2441,2442).

 8. E-mail

 9. Nr. mobil - aceasta informatie e optionala, dar as vrea ca din fiecare grupa macar un copil sa dea numarul de telefon (preferabil cineva care vine la fiecare laborator) pentru a putea anunta daca intervine ceva (de exemplu, intarzii, sau nu pot ajunge - e foarte putin probabil sa se intample, dar, habar n-am , daca da un camion peste mine si totusi mai sunt in viata, sa va anunt sa nu stati degeaba sa asteptati pentru laborator :-p )

 10. Ce domenii din informatica va plac (de exemplu: algoritmi, inteligenta artificiala, hardware, baze de date, tehnologii web, imagini in format digital, prelucrarea sunetelor etc.)?

 11. Ce alte domenii va plac? (de exemplu: arta, medicina, detectivi, preistorie, extarterestrii si fenomene neexplicabile, retete de bucatarie etc.)

 12. De ce ati ales aceasta facultate, sau mai bine zis ce v-a indemnat sa studiati informatica? (de exemplu: asta ati visat din totdeauna, v-au obligat parintii, vi se pare o munca de viitor, considerati ca e domeniul cel mai potrivit in care va puteti desfasura creativitatea etc.)

 13. Care este jobul pe care il visati? (de exemplu: programator, profesor, cercetator, hacker al armatei americane, reparator de calculatoare, designer web, creator de desene animate, efecte speciale etc.)

 14. Ce activitate credeti/sperati ca veti avea peste 5 ani?

 15. Ce credeti ca veti invata la inteligenta artificiala? Vi se pare utila aceasta materie pentru viitorul vostru? Cat timp pe saptamana doriti sa alocati pentru teme si cercetare pentru aceasta materie?

 16. Ati facut vreodata o aplicatie care cuprindea/folosea un algoritm din domeniul inteligentei artificiale? Daca da, despre ce era vorba? Ce limbaj si ce tehnici ati folosit? V-a placut sa lucrati la acel/acele proiecte? Ce nivel considerati ca aveti (din puct de vedere al pregatirii in domeniul inteligentei artificiale si al limbajului prolog): incepator/mediu/bun/avansat?

 17. Exista un ceva (tema/domeniu/teorie/orice) din domeniul inteligentei artificiale care va pasioneaza foarte mult si despre care v-ati dorit dintotdeauna sa studiati? Puteti da mai multe exemple.

 18. Ce ati dori sa mai comunicati?

 19. Informatii private (nu vor fi vazute de catre colegii vostri)