Procesarea limbajului natural

Nu esti logat.

Bine ati venit in noul an scolar. Mult succes!

La multi ani celor nascuti in luna ianuarie:
- Azi: Andreia Ciocanel (25.01)
Test Test (01.01), Florentina Hristea (01.01), Catalin Balan (01.01), mihai doamna (01.01), Petre Radu Tudor (01.01), Maria Negru (01.01), Iulia-Stefania Ene (01.01), Dan Voiculeasa (01.01), Andrei Dumitriu (01.01), Calofir Ionut (02.01), Alexandru George Ianculescu (04.01), Calin Cretu (07.01), Mihai Ghidoveanu (22.01), Gabriel Emanuel Andrei (22.01)


Daca aveti intrebari:
e-mail:irina.ciocan@gmail.com
telefon:0722613333
id skype:irina.ciocan7

Mod de notare

Nota 10 se obtine din 5p laborator si 5p examen.

Nota pentru laborator se ia din:

Exercitiile sunt de 2 feluri:

Exercitiile au deadline fix. Daca se uploadeaza dupa deadline nu vor mai fi punctate. toate rezolvarile trebuie uploadate - chiar si pentru exercitii finalizate in clasa si prezentate.

Pana la finalul semestrului fiecare student va trebui sa prezinte anumite exercitii alese aleator din tema facuta de el. Daca studentul a terminat de-a lungul semestrului exercitiile de laborator chiar in timpul orei si le-a aratat e posibil sa nu i se mai ceara sa prezinte din tema.

Copiat

Temele copiate vor avea punctajul anulat atat pentru studentul care a dat tema sa se copieze cat si pentru cel care a copiat. Numele studentilor care au copiat vor fi transmise si titularului de curs.


Update-uri:


Introduceti aici sugestiile, nemultumirile sau orice alte comentarii ori observatii pe care le aveti.

Orice text transmis astfel este anonim. (se salveaza in tabel doar textul si ora la care a fost transmis).

Va rog mult, cand scrieti, sa incercati sa detaliati problema. Mesaje de genul "exercitiul cutare nu imi place" sau "azi mi s-a parut un laborator interesant" nu ajuta foarte mult. As prefera sa spuneti si motivele pentru care va place sau nu va place vreun anume lucru, daca tot ati decis sa imi scrieti aici. De exemplu: "exercitiul cutare nu imi place fiindca e prea muncitoresc, adica repeta unele taskuri cu foarte mici variatii asa cum se poate vedea in subpunctele a,b,f." (daca erau scrise cu exactitate si taskurile cu pricina inca era si mai bine). Fiindca un exercitiu poate sa nu va placa din o mie de motive, inclusiv pentru ca enuntul este cu pisici si catelusi si voua nu va plac pisicile si catelusii. Un feedback detaliat ma va ajuta sa pot schimba intr-adevar ceva in cadrul laboratorului.
Sub acest formular or sa apara uneori raspunsuri la unele dintre feedbackuri, daca e cazul, de exemplu "nu pot sa renunt la toate temele din laborator fiindca nu am apoi pe ce sa va dau nota" sau "da, am adaugat si un exemplu cu subiectul cutare, vedeti update-urile"